top of page

Politika zasebnosti

V podjetju Agencija OLJKA Tatjana Šundovski Bašin s.p.,  (v nadaljevanju Agencija Oljka) cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo.

 

Zakaj zbiramo podatke?

Osebne in neosebne podatke zbiramo za slednje namene:

  • zagotavljanje in upravljanje storitev,

  • zagotavljanje stalne pomoči strankam in tehnično podporo,

  • da bi lahko stopili v stik z našimi obiskovalci in uporabniki s splošnimi ali prilagojenimi obvestili o storitvah in promocijskimi sporočili,

  • za ustvarjanje agregiranih statističnih podatkov in drugih dejanskih in/ali predvidenih neosebnih informacij, ki jih lahko uporabimo za zagotavljanje in izboljšanje naših storitev,

  • za spoštovanje vseh veljavnih zakonov in predpisov.

​​

Naše podjetje gostuje na platformi Wix.com. Slednje nam ponuja spletno platformo, ki nam omogoča, da vam predstavimo in ponudimo naše storitve. Vaši podatki so lahko shranjeni prek shranjevanja podatkov Wix.com, podatkovnih baz in splošnih aplikacij Wix.com. Vaše podatke hranijo na varnih strežnikih za požarnim zidom.

Kakšne vrste podatkov zbiramo?

Prejemamo, zbiramo in shranjujemo vse podatke, ki jih vnesete na naši spletni strani ali nam jih posredujete na kakršen koli drug način. Poleg tega zbiramo naslov internetnega protokola (IP), ki se uporablja za povezavo vašega računalnika z internetom, e-mail naslov,  informacije o računalniku in povezavi ter zgodovina spletnih obiskov. Za merjenje in zbiranje informacij o seji lahko uporabljamo programska orodja, vključno z odzivnimi časi strani, dolžino obiskov določenih strani, informacijami o interakciji s stranjo in metodami, ki se uporabljajo za brskanje strani. Zbiramo tudi podatke, ki omogočajo osebno prepoznavo, vključno z imenom, e-pošto in telefonsko številko.

Kako zbiramo in hranimo vaše osebne podatke?

Osebne podatke zbiramo iz oddanega povpraševanja preko poslanega elektronskega sporočila kot del postopka. Pri tem zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov, telefonska številka in e-poštni naslov. Naše podjetje gostuje na platformi Wix.com. Wix.com nam ponuja spletno platformo, ki nam omogoča, da vam predstavimo in ponudimo svoje storitve. Vaši podatki so lahko shranjeni prek shranjevanja podatkov Wix.com, podatkovnih baz in splošnih aplikacij Wix.com. Vaše podatke hranijo na varnih strežnikih za požarnim zidom.

Kako in zakaj komuniciramo s strankami?

Kontaktiramo vas lahko v zvezi z oddanim povpraševanjem, da odpravimo morebitne nejasnosti, da terjamo dolgovane denarne zneske, da preučimo vaše mnenje o naši ponudbi ali uporabniški izkušnji z anketami in vprašalniki ter da vam posredujemo promocijska sporočila. Kontaktiramo vas lahko za uveljavitev naše uporabniške pogodbe, veljavne nacionalne zakonodaje in kakršne koli pogodbe, ki jo morda imamo ali bi jo morebiti sklenili z vami. Za te namene se lahko obrnemo na vas po e-pošti, telefonu, SMS in navadni pošti.

Uporaba piškotkov

Piškotki so majhni koščki podatkov, shranjeni v brskalniku obiskovalca spletnega mesta. Običajno se uporabljajo za spremljanje nastavitev, ki so jih izbrali uporabniki, in dejanj, ki so jih izvedli na spletnem mestu. Oglaševalski piškotki spremljajo posameznikovo uporabo spletne strani ponudnika, razen če se posameznik z uporabo piškotkov na strani ne strinja. Uporabljeni piškotki so razvidni v uporabnikovem brskalniku in se jih lahko po lastni volji spreminja in odstrani.

Pravica do opustitve zbiranja osebnih podatkov

Če želite dostopati do svojih osebnih podatkov, jih spreminjati ali preklicati obdelavo, nas kontaktirate na: 
info@oljcnibar.com

Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.

Z uporabo spletnih strani posameznik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

bottom of page